minne, throwback. Ärna flygdag.

när jag inte kommer på något att skriva om. Så går jag igenom minnen. Flygdagen var precis innan blogg start.

Gick 4 kilometer den dagen, snacka om att jag var slut. Någon militär sa 300 – 400 meter. Tyvärr var det 4 km. Tur var väl rullator. Hade jag gått med kryckor hade kroppen gett upp.

4 km var värt dock, fick se massor. Bra va väl det? Planen, helikoptrar och segelflyg var häftigt att se. Redan taggad på nästa år. Hoppas jag är lite friskare då. Vill I vanlig ordning tacka Mormor för sällskapet och skjutsen. Ärna ligger i Uppsala för er som inte vet! Utkanten.

Vill tacka militären, för skjuts till bilen. Tillbaka vägen orkade jag knappt gå, tur att någon hjälpte mig. Hen ska ha tusen rosor. Skapligt glad för skjuts.

så mycket att se, tror inte ens Arlanda har så mycket att se. Tyvärr tog jag inte alla bilder, orkade inte censurera alla.

Har som sagt talsvårigheter, nedsatt balans och orkar inte längre så mycket. Hoppas en dag på att bli lite bättre..

namn på flygplan är inte min starka sida tyvärr. Saab något, Jas gripen och flera. Mormor står för bilderna. Nedanför som sagt inte mina. Hoppas ni gillar dom?

Tack för att just du läste.

1 svar på ”minne, throwback. Ärna flygdag.

  1. Mormor Svara

    Tänk vad du kämpade på den dagen! Tur att vi fick hjälp av militären som skjutsade oss tillbaka till parkeringen i jeepen. Fast vi fick ju åka runt ett tag innan vi hittade vår bil bland tusentals andra bilar 😊. /mormor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *