Två inlägg på en dag

Vill först be om ursäkt för två inlägg på en dag.

Vill tacka en kompis för besök idag, den kompisen kunde varit skjuten. Glad att hen klara sig, var skottlossning en gata bort igår hen och jag är inte vittnen tyvärr. Kanske viktigt att skriva det, polis är ute efter vittnen.

Har nu även beställt större klistermärken 8×8 cm bild i början eller över själva inlägget. Vart lite besviken på mina förra lite små. Bytte även font på talsvorigheter.se. Bra reklam för bloggen.

såklart skriv om ni vill ha. Ända kravet är hämta själv. Bor i Enköping, ska jag någon stans så, går det bra för mig att ta med beställde 200 så först i kvarn. Vill inte många ha så ökar jag från 2 till 5. Vänner och familj går före. Dom nya kommer 5 till 10 oktober någon gång! Så ingen stress. Kommer påminna i mina blogg inlägg.

när folk hälsar på, så önskar jag att jag fanns i porttelefon.. Tyvärr har jag nästan bott här två år. Är fortfarande inte med. Vill öppna för mina vänner, men min hjärn skada hindrar tyvärr. Men vi hittar alltid bra lösningar.

tack för allt Mormor, utan dig hade det tyvärr inte gått. Hon ställer upp i vårt och tort. Hon brukar agera taxi till och med. Så massa kärlek till henne.

tänkte avrunda inlägget nu. Kommer säkert skriva i morgon med. Annars hörs vi på söndag sent tyvärr. Vet att dom flesta jobbar på måndag läs isåfall efter. Ingen fara för mig. Bild kommer när dom kommer, tydligare tyvärr är bilden nu protyp bara. Därför inte så tydlig.

Tack att just du läste.

Ni kan bli crew i familjen talsvorigheter.se | ni avgör vad det ska kosta (under 18+ krävs målsmans godkännande) ni kan avsluta betalning när ni vill.
Become a patron at Patreon!

2 svar på ”Två inlägg på en dag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *