Capio avklarad.

Vill först säga förlåt för inlägg varje dag, mer för er att läsa. Vi syns igen nästa vecka kommer inte skriva mer denna vecka. Ser det som semester. Glöm inte omröstning i för förra blogg inlägget!

idag iallafall, har fått signifor. En spruta jag tar på vårdcentralen. 20 minuter vänta på plats är överdrivet lång tid. Om man frågar mig? Nära till rummet behöver inte gå så långt. Bra och själva sticket gick bra. Gjort det så många gånger så man är väl van? Jobbigt att inte kunna kommunicera med sköterskan. Bra att ha mormor vid min sida. Alltid Jobbigt att åka/gå till Capio. Man vet att det är lite gång. Som tur är man som sagt inte själv, eller jag är inte själv! Får skjuts ditt och hem. Evigt tacksam för all hjälp.

efter träffade jag Mamma. En kort sväng, fick en kram och vi lämnade lite saker till henne. Kul att träffa Mamma idag igen! Även om vi träffades igår. Varje minut räknas.

i morse hämta mormor ut ny hoodie talsvorigheter.se. lite liten för mig tyvärr sambon får den. Kommer köpa en storlek större. Och även en thirt. Den 18e. Ni får se framsidan i bilden baksidan, någon annan gång. Även där hämta Mormor ut. Snart kommer talsvorigheter.se klistermärken. Vill ni ha och bor nära Enköping hör av er har kontakta mig samt messenger ikon.

Tack för att just du läste.

4 svar på ”Capio avklarad.

  1. Marie Svensson Svara

    Tack för titten igår och idag och kul att läsa dina uppdateringar här på bloggen 🤗

  2. Mormor Svara

    Idag gick vi inte så långt! I och för sig 3 trappor upp o ner några gånger….Tänker på när vi var iväg på flygdagen i U:a o derbyt på Friends arena dagen efter. Då gick du 4 km 2 dagar i sträck! Alltså, du är grym, vår bästa Vinz ❤️ /mormor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *