ny röstning, mardröm morgon.

Sorry, there are no polls available at the moment.

valde att göra ny pool, för att alla ska få en chans! Rösta så jag vet, en vecka från idag. Nästa måndag räknar jag.

tandläkare ville först inte ta i mot mig, har en infektion och svullnad där. Fick infektion efter tandsten borttagning! Tandläkare och tandhygienist på grund av lugnade. Man förväntar sig hjälp då? Men får svåra komplikationer. Tänkte först på patient nämden. Vet tyvärr inte förkortning just nu till patient nämden! Till slut fick jag en akut tid. Räkna inte med att jag är glad på tandläkaren. Akut tiden är i morgon. Efter 3 samtal, evigt tacksam mormor för att du inte gav upp. 3dje gången gilt.

Rekommenderar ”i huvudet av en hjärningsman” streck tittar serier, jobbigt att inte kunna sitta vid datorn. Men har vant mig med dålig finmotorik. Allt jag gjorde förr, är svårt nu. Men glad att man lever! Kunde dö på sjukhuset.

Förlåt för jag hoppar så. Skriver så i varje inlägg, men jag bryr mig om er. Tack för att just du läste. Tyvärr inga bilder, kommer skriva lite mer sällan. Mer bilder såklart på kommna inlägg. Kram så länge hörs snart igen!

Ni kan bli crew i familjen talsvorigheter.se | ni avgör vad det ska kosta (under 18+ krävs målsmans godkännande) ni kan avsluta betalning när ni vill.
Become a patron at Patreon!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *