klistermärken och lite annat

Har nu, beställt klistermärken talsvorigheter.se. Vill sprida min blogg så mycket som möjligt. Ni som bor i Enköping hör av er i kontakta mig om ni vill ha en två klistermärken. Min sambo kommer få 7, preveleger att vara tsms med mig…

just nu sträck tittar jag i huvudet av en mördare och trivs i soffan. Vill som sagt tillbaka till datorn spela med vänner. Discord och cs massa annat.

som tur får jag ofta besök av familj. Någon stans tänker man inte på allt tråkigt då! Förlåt för hopp.

Igår fick även besök av en vän låter han vara anonym, känns som förr när vänner hälsar på. Ända skillnaden är att man knappt kan tala.

Ska på kryssning om två månader, hoppas på nya vänner då. Vissa träffa man aldrig utanför kryssning! Och träffar massa vänner, skit kul. Om man får skriva så ass garv. Förlåt för jag hoppar så mycket i inläggen. Vill skriva så mycket! Bilder kommer nu. Tack för att just du läste.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *