skrev fel angående matchen

matchen är först 2 oktober näst nästa helg! Köpt en hoodie men bild kommer om två veckor. Talsvorigheter.se hoodie. Har även köpt en party cooler som kom idag. Bilder på den i slutet. Spendera man inte pengar på varje aik match och busskort och el räkning på fyra hundra. Så har man råd. Är såklart redo att den kan kosta flera tusen. Men va nöjd med party cooler. En 30 liter bara, i framtiden nästa år kanske kommer jag skaffa en större. Men tills vidare är det bra.

Kommer I morgon uppsöka rehab. Har såklart en bokad tid! Lång resa Uppsala ultuna för 2 timmars besök. Jobbigt när man knappt kan prata ändå vill dom det? Och dom försökte sist lura i mig vatten som inte är förtjockningsmedel i? Kan ju dö då… Men det går bra, bara jag har någon med. Inte sväljning då utan kommunicera!

logoped blir arg på mormor så fort hon hjälper mig. Korrupt logoped? Hoppas bara hon gör sitt jobb. Vill ju bli bättre någon gång. Sista mötet innan full träning. Kommer verkligen ge allt för att bli bättre. Slutar aldrig tro på mig själv! Stay Strong har jag intaturerat på bröstkorgen. Får väl leva för det?

Ett inlägg kommer efter det.

Ni kan bli crew i familjen talsvorigheter.se | ni avgör vad det ska kosta (under 18+ krävs målsmans godkännande) ni kan avsluta betalning när ni vill.
Become a patron at Patreon!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *