Västerås cityfestival 2024

Ni kanske tänker nu oj Vincent på festival som redan har det svårt med annat i livet? Jo jag kan hålla med är inte som förr om åren längre… Men på stan i Västerås var jag. Jag kollade inte på artister etc. Men jag kom ut, tränade på att vara i folksamlingar etc! Och det blir ju en del intryck i mitt perspektiv & steg ja allt sånt kommer i detta inlägg!

Ja var ska man börja? Detta var planerat sedan en tid tillbaka. Och vi kom iväg också, igår läste Mormor massivt regn & åska i bland annat Västerås idag. På vägen ditt såg vi åskan och det började regna som sjutton men var fort övergående men väl i Västerås var det typ tort över allt? Så det var väldigt lokalt, bra va? Så vi kunde njuta av festivalen, marknad & tivoli ja sjukt trevligt och det bästa var… Jag fick äta Langos! Självklart kommer här bilder från idag så ni får se.

 

 

Sedan eller ja först om vi ska ta det i rätt ordning?? Var jag in på ett väldigt saknat ställe men den personen jag sökte efter var inte där, stället är Cigge Västerås men trevligt att snabbt få titta in i alla fall även om personen jag var där för inte jobbade… Men är absolut inte sista gången. Jag ville så gärna chocka en gammal bekant med att dyka upp, men vart inte så. Men Mormor fick se Cigge i alla fall. Vart typ in snabbt kolla lite ut. Ja nästa gång kanske det blir lite längre? Vart väl även lite jobbigt för mig en ny person jobbade. Men ett besök vart det!

Och ja det och resten av dagen vart en hel del steg, fy vilken bra träning för mig. Nu är nog ni lika nyfikna som jag? Jag har inte ens själv kollat. 3091 st jag hade förväntat mig mer? Men detta är inte fy skam detta. Har ju som mål 2000st om dagen och har gått över det så att, jag är väl nöjd?!

 

Detta var min dag och om jag ska sätta betyg så 10/10 talsvorigheter. Må bäst där ute och detta är sista inlägget innan JULI så ni får ha en skön sommar vi hörs 1 augusti igen.

 

 

Sociala medier:
Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Pinterest: Talsvorigheter
Twitter: talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se


 

Mejl för er vid funderingar & annat


  

Söker just nu samarbete med någon bloggare hör av er vid intresse!

 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *