Halloj återblick från helgen här

Jag bloggande inte i lördags men är ofta upptagen med annat då… Varför det inte kom något just i lördags vet jag ärligt dock inte? Kanske bara inte orkade? Och tyst blir det snart 1 månad här: för 1 juli till 1 augusti har talsvorigheter sommaruppehåll. Kom inlägg om det igår fall ni har missat samt står sedan någon månad bakåt på startsidan. Men i söndags var jag på äventyr tänkte vi riktar blickarna ditt?

Så länge som typ 1 månad har jag vetat att mitt favorit lag AIK skulle ha träningsmatch i lilla Enköping. Och självklart vart det direkt inplanerat. Och i söndags var det dags, gå på min andra bortamatch någonsin och AIK mötte VIKING i en träningsmatch. Nu tänker ni nog vad har detta med Vincents hjärnskada att göra? Jo jag tränar att vara i folksamlingar, steg & balans hur kanske ni undrar?

Jo oftast på större event är det massa folk och jag börjar känna mig lite trygg i det men som nog ingen vet förens nu? Jag har grov socialfobi med hjärnskada så kom även det… Varje event etc är träning för att jag måste träffa och agera vänligt etc med alla jag träffar & går förbi.

Steg, ja till stora event är det ofta svårt med parkering så blir ofta att gå en bit och söndagens steg landade på 1939st inte riktigt 2000 som är mitt dagliga mål men mycket. Och det är att gå upp och ner med men vi kommer till det då det är under balans. Men ja steg till och från bilen, eventet & ofta efter? Detta är varför jag säger att jag tränar även steg.

Balans delen. Ja och detta går lite hand i hand med steg, ni anar nog inte riktigt att gå upp sedan ner från massa trappsteg? Jag liksom spänner muskler, huvudet snurrar & lätt panik av att ramla. Detta är så det känns dagligen i trappor även annat som innebär balans… Detta är något som troligen kommer bli bättre med tiden? Men då behöver man träning. Och detta och mycket mer tränar jag på särskilt när jag är på event. Men har självklart även lite bilder dom är dock inte jätte exklusiva… Dom har funnits ute på min andra Instagram några dagar! Men här.

 

 

Tänkte avrunda här då resten var typ midsommarafton inte så jätte passande & i lördags men kommer inte ihåg mycket av den dagen…

 

Sociala medier:
Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Pinterest: Talsvorigheter
Twitter: talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se


 

Mejl för er vid funderingar & annat


 



 

Söker just nu samarbete med någon bloggare hör av er vid intresse!

 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *