Torsdag med Vincent

Ja vad ska vi skriva om idag då? Ni får helt enkelt följa med en dag som mig som så många andra gånger lite sticker det ut ändå med mitt handikapp etc? Så jag kör på helt enkelt ”en tosdag med Vincent allt ifrån steg, till fika på stan och hinder i vardagen. Glömde nästan såklart dagens steg, min torsdags tradition ”pankistorsdag” & ”Dollarstore” så vi kör väl igång?

Ni har säkert märkt det är snart midsommar? Jag kommer inte ut som andra riktigt, men kommer fira hemma. Men började lite smått idag redan med min ”snälla” Mormor jag fick komma ut i det fina vädret och fick fika på ”Kafé Systrar Två” vet ärligt inte om dom har en egen hemsida? Så jag länkade till Google… Men även om det bara är en kort del av dagen så uppskattar jag massor att få komma ut. Det är en del av min sociala träning bland annat sedan är det jäkligt gott med kladdkaka? Bästa av två värdar ju?

 

 

Sedan efter ”Kafé Systrar Två” så gick turen vidare vi åker bil kanske värt att nämna? Så var det dags för ett stop på ”Dollarstore” för att både jag & Mormor behövde saker hem…

 

 

Och fick även träna steg och totalt vart det: 1090st inte jätte mycket men men? Man får ta lite i taget! Får väl även dela med mig utav känslor? Jag spänner muskler, balansen sviker ibland… Så när jag delar steg, kanske ni som inte riktigt har koll tänker hur kan det vara jobbigt? Jo men nu vet ni! Jag kanske inte är värdsbäst på att dela med utav sånt här? Men därför jag även rekomderar att ”kontakta mig” ifall du har frågor? För här är jag inte värds bäst på sånt! Men vi fortsätter dagen var inte slut där.

Pankis-torsdag detta glömde jag nästan?! Men utan pannkakor blir Vincent inte snäll? Jo självklart fick jag pannkakor… Och detta är min & Mormors torsdags tradition. Men är man en gammal läsare vet man det redan? Men är du ny läsare så vet du nu. Varje torsdag får jag av min ”snälla” Mormor ärtsoppa & pankakor. Själv skulle jag nog inte klara av att göra pannkakor? Så är alltid enormt tacksam… Utan Mormor, skulle mycket i mitt liv inte fungera! Så tack. Här har jag nog fått med en hel dag? Så avslutar här ni ska få en sista bild bara!

 

 

 

Sociala medier:
Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Pinterest: Talsvorigheter
Twitter: talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se


 

Mejl för er vid funderingar & annat


  

Söker just nu samarbete med någon bloggare hör av er vid intresse!

 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *