Dreamhack special

Ni kanske undrar hur sjutton har Dreamhack med min hjärnskada att göra? Jo nu ska jag berätta… För 2 årsen trodde jag aldrig att jag skulle få uppleva Dreamhack igen. Jag var så dålig så gick med rullator från start var jag till och med rullstol bunden. Men för några månader sedan planerades Dreamhack Summer 2024 och jag skulle få återuppleva det. Jag kanske inte riktigt är som förr? Men ändå fick jag gå på en konsert, träffa 2 bekanta ansikten etc. Jag övade även på det sociala och gick sjukt mycket. Vi tog även ett traditionellt polkagris stopp i Gränna men mer om allt snart! Även ett stop på MAX men just det känns inte riktigt relevant. Men här kommer allt annat!

Jag med Mormor hade i ett x antal månader planerat att besöka Dreamhack. Är fortfarande i chock för typ 1 årsen trodde jag att jag aldrig mer skulle få uppleva det? Även om jag inte åkte som lanare var det kul. Fick träffa lite bekanta ansikten och se hur Dreamhack har förvandlats och om jag ska vara ärlig? Det Dreamhack jag kommer ihåg finns inte längre… Detta var tyvärr under all kritik, men samtidigt vår generation är idag vuxna och dagens barn / ungdomar ser inte lan på samma sätt.

Men om ska ta med något riktigt bra? Det trodde jag verkligen inte… Jag stod en hel konsert och själva konserten var väl inte jätte barn vänlig? Men ändå var det barn i alla åldrar där. Det fick mig att reagera! Jag brukar inte nämna namn men hon är känd och Dreamhack är en offentligt event och lagar & regler har jag koll på. Den artisten jag såg var ingen mindre än Masked Singer vinnaren : Fröken Snusk och här kommer en unik inspelning direkt ifrån konserten från min telefon.

 

 

Ni kanske vill se bilderna med? Vart ett gäng men selfies med andra människor kommer jag inte ta med för respekt för dessa för ett x antal årsedan vart jag uthängd på nätet på Dreamhack så jag vill absolut inte utsätta andra för det. Och är värt att nämna, tack vare er jag pratade med så fick jag träna på allvar med min sociala träning så enormt tack! Ni kommer för alltid vara en del av denna resa även om ni inte nämts så vet jag & Mormor + Mamma om det för Mamma kommer få se korten. Men här kommer bilderna… 🤩😎😍

 

 

Men det vart en del steg med… Detta är så sjukt, detta tror jag knappt själv på. Låt mig presentera resans alltså med hjärnskada mest steg hittils under resans gång. Håll i er detta är riktigt sjukt! Bilden får tala om det sjukaste på bra länge.

 

 

Men har en sista sak att nämna är en ganska viktig del i att detta ens gick att utföra. Detta är min syn på hotel vistelsen och har väl egentligen inget negativt? Bra med nära gångavstånd till Dreamhack, bra och trevlig personal, fina rum och en bar för vuxeensaft får även lov att ta med en liten kul sak här ”bartendern: Vad gillar du? Mormor: jag vet inte, är till mitt barnbarn… bartendern: VAAA??? Mormor: Han är stor så han får dricka han är 30 år. Mormor ropade på mig Vincent kan du komma, då kom jag fram. Ni kan nog tänka er bartenderns chock?? Där står jag en kille över 30 år 2 meter lång. Hen vart helt tyst?! Här kommer bilder även på det även om det är snålt med bilder… Tack till Scandic Elmia för en bra vistelse av mig får ni 9/10 talsvorigheter poäng och en virtuel vuxensaft.

 

 

 

Sociala medier:
Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Pinterest: Talsvorigheter
Twitter: talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se


 

Mejl för er vid funderingar & annat


  

Söker just nu samarbete med någon bloggare hör av er vid intresse!

 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *