AKUT TANDLÄKAR TID

Som ni nog märkte så kom det igår inget inlägg missade lite mer… Men sov bort nästan hela torsdagen! Varför frågar nog ni er själva nu? Fick starkt lugnande för min tandläkarskräck kort och gott min förra tandläkare på ett annat ställe ”Folktandvården” råkade sätta bedövning lite fel i tandköttet så fick ont några dagar… Sen är man så spänd inför såna här besök om man är rädd. Fortsättning följer!

På onsdag natt fick jag ett sånt socker sug är iställlet för snus STRIKT 18 ÅR PÅ NIKOTIN VAROR detta medfärde att en tidigare lagning lossnade & gjorde svin ont. men dagen efter (torsdag) så ringde Mormor min tandvårds klinik jag har idag namnet är jag inte 100% på så därför jag inte nämner det… Men Mormor ringde och se på sjutton samma dag (torsdag) fick jag en akut tid! Sjukt bra på många sätt ska iväg på ett event så då vill jag verkligen inte ha ont?! Så detta vart super bra.

 

 

Event nämde jag? Men nämde inte vilket… Ni kanske är nyfikna? Detta är en rejäl övning. Här kommer avslöjandet. Jag ska på Dreamhack Summer 2024 är ni där? Vill ni träffas? Självklart ska vi då lösa det! Jag kanske inte är värdsbäst på att prata? Men jag lovar nästan till 99% chans att du kommer förstå mig. Jag åker inte som lanare i år som förr… Men jag kommer som besökare ändå. Och på (SÖNDAG) kommer ett special inlägg om upplevelse, steg & annat jag ni får se. Men detta ska bli sjukt kul. Har väl inte varit på dh på några år nu? Detta är ett steg i rätt riktning!

 

Sociala medier:
Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Pinterest: Talsvorigheter
Twitter: talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se


 

Mejl för er vid funderingar & annat


  

Söker just nu samarbete med någon bloggare hör av er vid intresse!

 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *