special inlägg: Dop & annat

Detta var något jag behövde ”lungt” så mycket ansikten men namn och bilder även censur håller jag privat idag… Pga speciella andledningar! Men det var en gammal och fortfarande än av mina bästa vänner har blivit Mamma. Och jag som ”handikappad” etc har svårt att delta i sådana grejer. Men idag var det ett jätte undantag. Detta var min dag och grattis vi kan kalla dig Sofie med barn Katarina dessa namn är fiktiva inte äkta! Av privata skäl är allt väldigt privat!

Jag ”Johnny Vincent Erik Sjöberg Westerberg” gjorde idag ett äventyr en övning ett test ja man kan kalla det mycket. Jag var på ”hemlig ort och firade ett dop” detta för jag kände att jag behövde komma ut, träna på det sociala etc. Framförallt så önskade en speciell person det men namn näms fortfarande inte…

Först var det en bit ditt, sedan var vi osäkra om vi var rätt. Men sedan drog dopet igång. Var väl inte så jätte många? Men ja några bekanta ansikten var det på plats, kul och se vissa var det ”längesen” andra inte Kyrkan var väldigt fin och dopet var mycket trevligt och fint.

 

 

Tack till alla inblandade för en toppen dag och ”dagens steg” totalt: 1141 st.

 

Sociala medier:
Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Pinterest: Talsvorigheter
Twitter: talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se


 

Mejl för er vid funderingar & annat


  

Söker just nu samarbete med någon bloggare hör av er vid intresse!

 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *