Ett eventuellt bonus inlägg

Osäker om jag ens brukar skriva på helger? Men kan väl bjuda på detta ”bonus inlägg” detta är min helg såhär långt. Och innan jag går vidare, kommentera gärna detta inlägg och skriv något trevligt och ha en super trevlig helg på er alla.

Jag började denna helg med ett trevligt besök på city kärnan mitt i Sveriges närmaste stad och där var vi eller ja jag satt i bilen och väntade då jag inte pallar Apoteket än. Sedan var vi till en butik vid namn Stora COOP Enköping för att förbereda fredags maten. För det vart en dunder start på helgen! Vad vi åt? En av mina favorit rätter tacos… Vilken är er?

 

 

Sedan vart det den nödvändiga men jobbigare träning i denna värme är det en plåga… Jag behöver dock träna muskler som tal och sånt mycket för att lära kroppen på nytt. Det är det negativa med min hjärnskada tyvärr. Vad är det man säger? Träning ger färdighet? Det är väl så man får tänka? I alla fall jobbigt med denna värme kombination med träning.

 

 


Nu går vi över till idag Lördag, man får passa på att njuta av vädret är väl värre snart? Jo jag var ute en sväng i alla fall man får verkligen passa på! Idag var vi till Ica MAXI Enköping & Dollarstore Enköping för att handla dels såklart, men även för att jag Vincent skulle få komma ut och steg vart det… Kanske inte så mycket men är nöjd även med det lilla! 1556 st ”steg” allt som allt ska jag vara nöjd med och hoppas ni också är nöjda över det?

Men det är inte slut än? Det är helg och vad passar då inte bättre än en favoritmåltid igen? Rostbiff med potatisallad! Denna helg är jäkligt bra på ren svenska. Men känner att det inte finns så mycket mer att skriva? Så jag rundar väl av här? Fått med nästan hela min helg förutom trista söndag känner att där händer det inte jätte mycket… Kan även spoila att nästa helg typ samma tid vi kör på 19:00 temat så ofta jag bara kan då hinner folk sluta jobba för dagen och göra klart mycket annat. Må gott så hörs vi på tisdag igen.

 

Glöm ej att kolla, kommentera & följ Talsvorigheter på TikTok. Samt likea såklart!

 

@talsvorigheter Kom på en challange till mig själv och alla med liknande problem. Försök sjunga! Jag har neurologisk sjukdom som gör att bland annat mitt tal blir långsamt och sluddrigt. #CapCut #capcut #capcut_edit #fyp #fypシ゚ #talsvorigheter #tiktoks #hjärnskada #like #fypage #foryou #training #sverige #swe ♬ originalljud – talsvorigheter

 

Sociala medier:
Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Pinterest: Talsvorigheter
Twitter: talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se


 

Mejl för er vid funderingar & annat


  

Söker just nu samarbete med någon bloggare hör av er vid intresse!

 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *