Finväder=gångträning

Nu är det fint väder men kanske inte i morgon? Så gäller att passa på. Idag gick jag en liten promenad. Mer om det snart och steg!

Idag passade jag med Mormor gå på en liten promenad för att njuta av vädret hört att det i natt ska regna. Så i morgon kan det vara försent. Ja vädret lär bli bra snart igen? Men ja det gäller att passa på när man kan. Gick från mig till en grill och dom har ju kanske Enköping bästa glas med? Det ända jag kan sakna är topping men kommer säkert snart? Men ja steg vart det, dom ska jag avslöja nu 2223:st så slog målet på 2000 st vilket jag är jäkligt nöjd med! Och här är första bilden från idag.


 

 


Men hemvägen blev ju inte bara promenad hem utan vi stannade till på ett ställe och hämtade ut ett packet med. När jag sitter vid datorn blir det varmt fort tyvärr. Så idag kom den perfekta lösningen. En bordsfläkt nu behöver jag inte svettas som fa. i alla fall… denna fläkt vart det!

 

 

Sedan vart det inte hemgång utan färden sluta i Mormors bil för vi skulle åka och handla på ICA MAXI ENKÖPING och där var dagens sista stop. Får verkligen inte klaga över allt som denna underbara dag har erbjudit. Ja en bild till ska jag bjuda på innan jag avslutar detta inlägg och här kommer den!

 

 

 

Sociala medier:
Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Pinterest: Talsvorigheter
Twitter: talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se


 

Mejl för er vid funderingar & annat


  

Söker just nu samarbete med någon bloggare hör av er vid intresse!

 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *