Hemtjänsten uppsagd

Jag behöver ju fortfarande hjälp, men pga privata skäl behövde vi säga upp den. Jag är i chock detta är inte rätt egentligen? Men tydligen så för allas skull. En kommer ändå hjälpa mig, så detta är nästan som förut. Men i huvudsak att jag får hjälp. Jag skulle inte palla 5 till nya personer i veckan då AVO är stort många är anställda. Men trodde nånstans att jag skulle fortsätta med hemtjänst ett tag till?

Ja vad ska man säga? Detta har gått lite för fort men bäst för alla. Jag måste nånstans vänja mig detta har varit en del av mitt liv i två år. Folk har kommit, gott ja mycket har hänt på dessa år. Men nu kan jag börja jobba på att bli mer självständig…

Men vill ändå RIKTA ETT STORT ENORMT TACK FÖR DESSA ÅR AVO ”Allas vård och omsorg i Mälardalen AB” ni har varit en stor del i min resa! Tack för allt ingen nämnd men ingen glömd och några personer inom AVO har verkligen satt sig i mitt hjärta. Just er kommer jag aldrig glömma. Så tack verkligen att ni har varit en del av mitt hjärta ja egentligen allihopa. Men just er A J och några till jag tyvärr har glömt namnet på men ta det inte fel. Jag är inte värds bäst på namn. 


Behöver ni hemtjänst eller någon anhörig i Enköping med omnejd Allas vård och omsorg i Mälardalen AB så rekommenderar jag dessa. Dom har hjälpt mig i massor som jag redan nämnt. Och dom är verkligen att rekommendera!

Egentligen vill jag skriva mer men är väldigt begränsad, finns det mer får ni veta mer senare men är allt för nu. 🙏

 

Sociala medier:
Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Pinterest: Talsvorigheter
Twitter: talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se


 

Mejl för er vid funderingar & annat


  

Söker just nu samarbete med någon bloggare hör av er vid intresse!

 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *