fyller 30 år idag (special inlägg)

Detta kommer nog inte bli som ett vanligt inlägg? Exempel kommer jag inte skriva något om framgång eller steg. Men ni får följa med på mitt 30 års kalas.

Jag fyller 30 år, sjukt stort! Känner mig gammal. Detta är ganska stort. Jag har fått massa av gratulationer på sociala medier och släkt som kommit bland annat från Stockholm för att fira mig. Kul att bli uppvaktad. Denna dag har jag väl länge väntat på, nu är den här. Sjukt att det redan har hunnit gå 29 år i mitt liv? Höll på att skriva 30 men fyllde ju idag så 29 år… hunnit få covid, hjärnskada, lunginflammation och mycket mer negativt. Kul ändå att man faktiskt lever? Bevis på enorm kämpar glöd. Håller självklart alla anonyma och sjukt tack för idag. Här kommer dagens bilder.

 

 

 

Sociala medier:
Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Pinterest: Talsvorigheter
Twitter: talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se


 

Mejl för er vid funderingar & annat


  

Söker just nu samarbete med någon bloggare hör av er vid intresse!

 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *