promenad med massa steg đŸ€©

Hej och ursĂ€kta för det har tagit sĂ„dan tid tills inlĂ€gg. Nu ska det vĂ€l rulla pĂ„ som vanligt fram till ”juli”… Denna gĂ„ng Ă€r det en promenad med Mormor i GröngĂ„rn skogen med steg som 4435 st och en bild som vart till en tavla lika med minnen av ett stort steg. Nu rullar vi igĂ„ng detta!

Ja var ska man börja fick en förfrĂ„gan av Mormor ”vill du gĂ„ en pĂ„ en promenad med kameran i GröngĂ„rn skogen och jag var snabb att svara ja” sĂ„ dĂ„ vart det 4435 st steg mitt mĂ„l pĂ„ 2000 slogs med tvĂ„ gĂ„nger! Och stigarna var smala, rötter hĂ€r och dĂ€r. SĂ„ vart mer Ă€n bara steg Ă€ven balans trĂ€ning. Och sjĂ€lvklart vart det en del bilder och ska inte vara den som Ă€r den. SĂ„ ni fĂ„r dom hĂ€r!

 

 

En av dessa vart till en tavla pĂ„ min vĂ€gg hĂ€r hemma för det Ă€r mer Ă€n bara en bild, detta Ă€r ett minne! Och inte vilket som helst… Utan ett minne efter min första lĂ„ng promenad i Enköping efter HjĂ€rnskada och har alltid velat ha en egen unik tavla hĂ€r hemma. Troligen ej den sista heller! Men kul att ha nĂ„got eget! Och stĂ€mpel togs bort enbart för detta kort.

 

 

Detta var nog allt för idag vi syns pĂ„ torsdag igen. đŸ€—

 

Sociala medier:
Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Pinterest: Talsvorigheter
Twitter: talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se


 

Mejl för er vid funderingar & annat


  

Söker just nu samarbete med nÄgon bloggare hör av er vid intresse!

 


LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *