Hej länge sedan nu

Varför jag har varit borta? Jo ni undrar nog det? Har hintat om att mitt syster projekt vinziiiz.se har tagit all min tid, jag var jävligt klantig på ren svenska och råkate resetta till en gammal backup. Så fått bygge upp nästan allt på nytt! Och där med behövde jag prioritera bort saker som inlägg här / streaming på Twitch och lägga all fokus där. Egentligen har ni väl inte missat jätte mycket? Men en sak hände faktist som jag kan ta upp vet inte om det är jätte intressant? Men här kommer det. I nästa stycke!

Jag har som var 3dje månad cirka klippt mig (inte snaggat håret) men klippt till det inför sommaren tack till (Tottes hår) ger dom lite gratis reklam här då jag är nöjd! Och kul som alltid att få komma ut (byta miljö) och ja få träffa andra även om jag inte riktigt är bra i talet. Att få komma ut gör mycket. Och sedan få träffa andra är bara bra för talträning…

Jo ni vill nog ha mer glada nyheter? Idag kan väl avslöja att detta är (schemalagt) i alla fall idag i skrivande stund är jag så sjukt glad att jag har kommit till insikt att jag kan heja på folk och att dom hör och säger hej tillbaka! Detta är stort i alla fall för mig? Hoppas det är stort för er som följer mig med?

 

 

Jag kan även passa på att redan nu informera er (kommer många fler) att i JULI MÅNAD tar jag en hel månad paus från bloggen detta gäller Twitch och sånt med men blir ett eget inlägg på vinziiiz.se varför jag har valt det? Jo ska ni få veta alla läsare från Malmö till Kiruna (eller högre) att jag som enkel arbetslös snart 30åring behöver ta lite ledigt ibland, samla kraft, styrka you name it. Mycket sådant i alla fall!

 

Det var nog allt för idag nu sker alla inlägg förutom nu på torsdag som vanligt? På torsdag ska jag åka Eckerö linjen så torsdags inlägget blir lördagens inlägg kommer alltså inget på torsdag. Just det glömde nästan GLAD VALBORG LÄSARE!

 

Sociala medier:
Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Pinterest: Talsvorigheter
Twitter: talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se


 

Mejl för er vid funderingar & annat


  

Söker just nu samarbete med någon bloggare hör av er vid intresse!

 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *