Vårmarknad i Enköping

Första marknaden sedan min hjärnskada men också en besvikelse. Det och mycket mer idagens inlägg. Normalt bloggar jag inte på helger krävs något riktigt speciellt då för att blogga på min lediga tid!

 

Vårmarknad & tivoli 🎠🫠

 

Ni vet nog alla, att när det är marknad är man redo för att det ska bli stort & slående? Men sanningen var att marknaden var skit liten + tivolit, där Axels’s hade marknadsfört med nu blir det fest i Enköping och dom hade lovat mycket men väl på plats kanske 3 karuseller?! 3?? Jag är sjukt besviken… Jag ska väl vara försiktig med karuseller pga hjärnskada? Men ärligt sket i att åka alls då det var sån besvikelse… Men på plats var jag ändå! Träffade lite skönt folk etc. Men dom håller jag anonyma men bilder på marknaden och sånt får ni här!

 

 

 

Steg totalt idag! 🚶👣

 

Vart ju nästan 4 kilometer utan hjälpmedel ”kändes” är ni beredda? 3519 st, jag själv är chockad! Jag trodde det var körigt med hjärnskada?? Jo det var lite tufft. Men gick ju?! Vilade typ bara lite engång under tiden på vårmarknaden. Var lite vila när jag åt Langos och just det glömde skriva åt ”Langos med” men allt är inte lätt att tänka på. Nästa helg kanske det kommer ett till ”SPONTAN INLÄGG” det får visa sig? Men var allt för idag. Eller nu nästan glömde jag att detta inte är slut här?!

 

Inköp från Enköpings vårmarknad och fika hos Mamma 🥳🥳

 

Ja juste glömde nästan? Trodde nu är väl inlägget klart? Men hade så fel så? Kom på hände lite mer?! Jag & Mormor var på en liten 50 års fika. Inga bilder på tårtan men kan väl säga såhär var en blå Princess tårta och på marknaden vart det lite inköp bland annat ”öl korv ingen vanlig detta är på meter” och lite annat brända mandlar etc. Här kommer dessa bilder och en från Mammas fika detta var efter vi precis hade fikat.

 

 

Sociala medier:
Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Pinterest: Talsvorigheter
Twitter: talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se


 

Mejl för er vid funderingar & annat


  

Söker just nu samarbete med någon bloggare hör av er vid intresse!

 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *