Ingen vanlig dag

Här får du som läser en inblick i hur min dag har sett ut, kommer ta upp utmaningar, familje middag och mycket mer häng med en dag med mig Vincent med hjärnskada och allt runt det.

 


Mammas överraskning middag. 50 års firande. 🥳🥳🥩


 

Först eller ja först vetetusan? Detta var planerat i månader i förväg. Först planera in med Mamma utan att säga för mycke… Sedan igår var in och bokade bord & allt. Sen planering när ska hon få presenter och sånt. Ja och jag var naturligtvis inte själv i planeringen även fått hjälp av Mormor som hjälpt till med mycket. Jag kommer nu rabbla upp presenterar nu Memoo: Ola-conny, Blommor från Mormor, spa upplevelse från mig & Mormor och såklart mer men var från släkt etc. Men restaurang besök jo det var ett besök på TAMAM där allt ägde rum. Utmaningar för mig? Ni kanske inte vet? Men stressen att först välja mat. Sedan kommunikation mellan alla i familjen som var där. Det blir lätt jobbigt då folk runt mig kanske inte förstår allt jag säger? Att dels känna att man hela tiden ska leverera glatt humör etc kan vara extra tufft med hjärnskada ”i mitt fall” kan verkligen inte prata för andra med hjärnskada är så otroligt brätt så är väldigt individuellt. Men ja middag med nästan hela familjen gick väl bra får jag ändå säga! Och fick chansen att öva på mitt tal massor idag. ”Grattis till min Mamma 50 år 🥳🥳”

 

 

 

Steg 👣

 

Först här kommer dagens steg från mig Vincent: 1638 st men har även varit ute lite idag hade blivit mer om jag inte satt i bilen massa ”Mormors bil” men snart börjar jag på allvar träna gång och sånt. Mormor har lovat mig flera promenader ”host host 1 miljon på SWISH!” Nej skämt åsido men promenader i Gröngårn här i Enköping där vi har ett naturreservat bifogar länk här: https://www.naturkartan.se/sv/uppsala-lan/grongarnsasen-och-dyarna där.. <–

Så kommer bli mer steg snart och om jag hinner kommer ett special inlägg på lördag kväll för då har jag varit på Enköpings vårmarknad där kan vo nog snacka steg? Varför detta är intressant? Jo för i många fall av hjärnskada får något som heter ”Hjärn trötthet” och då kanske man inte orkar så mycket? Jag har ju kommit en bra bit i min sjukdom så vill dela sånt.

 


 

Här var dagensblogginlägg slut, kom ihåg behöver ni fråga mig något går det hur bra som helst. Ni kan nå mig via ”kontakta mig” eller ”messenger” öppen för allt så undrar ni något tveka inte!

 


 

Sociala medier:
Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Pinterest: Talsvorigheter
Twitter: talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se


 

Mejl för er vid funderingar & annat


  

Söker just nu samarbete med någon bloggare hör av er vid intresse!

 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *