Idag är det match dag

Hej på er, normalt bloggar jag inte på helger.. Men kom inget av (personliga anledningar) och han inte heller informera fören igår. Men vad ska då detta handla om undrar nog ni? Jo att hitta lösning på ett problem med (hjärnskada).

Att hitta lösning på ett problem.

Ni som känt mig långt tillbaka, vet att jag innan hjärnskadan var väldigt spontan. Nu går ju det längre saker som jag kunde göra för exempelvis gå på en AIK match hade till och med årskort ett år. Men har hittat en tillfällig lösning ”sitta hemma och se det på min tv”. Inte det roligaste? Vill vara där! Men i min situation just nu är det svårt antingen ”sittplatser” eller inget eller jo att se på tvn. Men vill ju stå på norra stå och sjunga precis som vanligt. Men som sagt just nu är jag inte där. Då får jag lösa det på det tråkigare sättet. Att kolla på matchen på min tv.

 

 

Vi avslutar här finns inte jätte mycket mer än att skriva dagens resultat vart 1 – 1 AIK, Mjölby tack för att ni läser detta inlägg trevlig dag från Talsvorigheter.se. 🤗

 

Vilket lag är bäst av dessa tre? (Anonym fråga)

View Results

Loading ... Loading ...

 

Sociala medier:
Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Pinterest: Talsvorigheter
Twitter: talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se


 

Mejl för er vid funderingar & annat


  

Söker just nu samarbete med någon bloggare hör av er vid intresse!

 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *