Dagens shopping & steg

Nu byter jag dagar igen för att inte inlägg ska krocka med träning Tisdag, Torsdag & Lördag tid kommer variera. Redan igår togs beslutet! Men nu ska vi vända blicken mot något helt annat. Framsteg för all del, men idag blir det ett klassiskt inlägg om shopping och steg. Men vill tipsa er läsare som gillar foto & media, slå ett öga på Https://www.vincentsfoto.com. 📸📸

Då kör vi väl? Först ut är återbruket och mycket behövdes kastas. Så var väl på tiden? Bland annat vart äntligen av med min gamla Sodastream och även annat kastades såklart. Och vet ni? Jag hjälpte till där för första gången! Sist vi var där var för mer än ett årsen men då med Mormor, exet & jag då satt jag i bilen och inte klarade av något. Nu hjälpte jag till lite, vet att vi inte skulle prata framsteg men detta är framsteg deluxe så ursäkta. Här kommer dagens bilder från återbruket. 🤣

 

Återbruket 🫣

 

Sen var vi till Enköpings metropol ”TORGET” och åt glass i sånt fint väder bara måste man äta glass? Gott som f och värt efter slit med Återbruket. Men här hände inte så mycket mer? Så ni får bilder även här ifrån nu.

 

Glass på torget 🤩

 

Sist innan ”STEG” så var jag med Mormor till Ica MAXI Enköping och där köpte vi lite kommer en Q & A på en sak snart från shopping idag? Men först ut Ica here we go. Jag har köpt eller kanske? En väldigt dyr sak idag för att piffa till balkongen. Menar liksom vår? Låt mig presentera en GRILL ni som vet ni vet. Därav också dagens Q & A. Och såklart lite vardagliga saker hem handlat med som ”ärtsoppa, kräm & Nocco (åldersgräns) så lite av varje bild först sedan Q & A.

 

Shopping på Ica Maxi 🛒

 

 

Tror ni på att jag har köpt en grill?

View Results

Loading ... Loading ...

 

 

STEG 🚶🚶

 

Totalt……….. 1207 st är inte jättemycket men kommer bli mer ”per dag” i år… Får väl duga för idag?

 

Sociala medier:
Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Pinterest: Talsvorigheter
Twitter: talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se


 

Mejl för er vid funderingar & annat


  

Söker just nu samarbete med någon bloggare hör av er vid intresse!

 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *