Lite från min påsk

Till att börja med vill jag bara fråga er alla har ni haft en bra påsk? I måndags orkade jag bara inte… Så nu får ni lite från min påsk bilderna har redan varit ute så inte jätte exklusivt. Men nu kör vi!

Till att börja med så var jag/vi jag & Mormor till Hamburgeriet och EKO det var i lördags kul att få komma ut, träffa lite andra människor etc. Normalt äter man påskmiddag på lördagen men vi åt det på söndagen mer nedanför om det. Men ja Hamburgeriet kul att få komma iväg! Jag åt någon burgare Texmex dubbel gott och så men ska välja bort dirty fries nästa gång! Varför? Jo för har börjat må så jäkla illa vid konsumering av det! Men i överlag var det sjukt trevligt som alltid där. Sen när vi ändå var i Västerås så passade vi på att åka förbi EKO då passade jag på att köpa lite godis till min stora cola kyl. Gäller att hela tiden hålla den på fylld? Men nog om det nu…

En sak till innan vi går till bilderna! Istället för lördagen så åt vi påskmiddag på söndagen. Tyvärr ingen bild vad jag vet? Men vi åt ägg halvor, sill & potatis förätt sen huvudrätt fläskfilé, potatisgratäng & tillbehör: chili bea. Lite mindre påskmiddag än vanligt men istället åt vi även dagen innan på Hamburgeriet så fick bäst av 2 värdar med andra ord.

 

Påsk bilder 🐣🐔

 

 

 

 

här var det slut, men redan på fredag kommer ju ett nytt inlägg så om du läser då? Så ses vi då, eller ja ”ses gör vi inte” men du får en ny chans att följa mitt liv!

 

 

Sociala medier:
Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Pinterest: Talsvorigheter
Twitter: talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se


 

Mejl för er vid funderingar & annat


  

Söker just nu samarbete med någon bloggare hör av er vid intresse!

 


Ni kan bli crew i familjen talsvorigheter.se | ni avgör vad det ska kosta (under 18+ krävs målsmans godkännande) ni kan avsluta betalning när ni vill.
Become a patron at Patreon!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *