att se framsteg

Är inte super bra på att se framsteg själv. Idag ska jag skriva om exakt de. Nu kör vi!

Jag har ju lämnat rullstol, rullator & kryckor även andra hjälpmedel. Från att knappt prata och bara använda mobilen för att skriva texter, till att prata med munnen. Ja det är egentligen löjligt att jag ser ”framsteg” så dåligt? Jag har gjort stora framsteg egentligen?! Det är ganska svårt att se sånt själv? Jag lever ju med skiten. Därför är det så svårt att se. Men något jag vet att familj och släkt som mest är med mig märker sånt! Exempel mitt prat är bättre än innan? Men får lära sig lyssna på folket runt en!

Just ja glömde när jag kom hem från Sjukhuset kunde jag inte gå så fick då ett betastöd som även det är tillbaka lämnat sedan länge… Sånt är ju stora ”framsteg” men tänker knappt på sånt tyvärr. Men på två år händer mycket.

glömde även nämna något ni som följt mig ett tag vet, var min vardag förr = förtjockningsmedel också ett avslutat kapitel i mitt liv… Så mycket går åt rätt håll nu och skulle väl våga säga rätt fort? Bara jag som inte riktigt egentligen har tålamod. Men detta är mina stora framsteg. Ni får såklart mer när det händer något nytt.

 

Gillar ni foton från systemkamera & media i överlag? 📸🤔

 

Har startat ett nytt projekt dock på ”engelska” men ni får gärna i mellan åt slå ett öga på Https://www.vincentsfoto.com där kommer nya & gamla högkvalitativa bilder till Photoshop jobb ja ni kan hitta mycket där och upptaderas då och då så bilder kan bytas ut också så gå in ibland där för att inte missa något.

 

 

Sociala medier:
Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Pinterest: Talsvorigheter
Twitter: talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se


 

Mejl för er vid funderingar & annat


  

Söker just nu samarbete med någon bloggare hör av er vid intresse!

 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *