2 dagar i ett inlägg (lördag) (måndag)

Jag var på släkt träff typ, man kan kalla det så min stavning är inte perfekt *English breakfirst* och och idag då? Jag förbereder inför påsken med Mormor. Nu rullar ut ”röda mattan” ett annat ord är inlägget.

Vi börjar med lördag är väl i rätt ordning? Jag var på ”Krägga herrgård” och firade *Mamma” och var lite av släkten på Mammas sida också så fick träffa lite ur släkten händer inte ofta! Så tycker det är sjukt trevligt. Och här är bilderna efter dagen i lördags men vill lägga in kul att även jag kunde prata lite.

 

 

Nu går vi till idag… Idag har jag *social träning* steg och mycket mer, varje gång jag är utanför hemmet är *TRÄNING* idag var vi till två butiker Ica MAXI, Ica WESTERLUND två butiker för att kolla på priser etc. Ett annat ord för allt är förberett inför påsken med Mormor och jag tränar steg, balans & social träning här är *DAGENS STEG* 1305 st. Här kommer dagens bilder även

 

 

 

Sociala medier:
Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Pinterest: Talsvorigheter
Twitter: talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se


 

Mejl för er vid funderingar & annat


  

Söker just nu samarbete med någon bloggare hör av er vid intresse!

 


.

Ni kan bli crew i familjen talsvorigheter.se | ni avgör vad det ska kosta (under 18+ krävs målsmans godkännande) ni kan avsluta betalning när ni vill.
Become a patron at Patreon!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *