Min onsdag

Detta är inget nytt, men här får ni följa med i mitt liv. Såhär ser det oftast ut… Nu kör vi!

först ut var vi till en butik som säljer lite saker som inte är så bra så känner att vi inte riktigt behöver prata om det? Men sen åkte vi till ett mer barnvänlig butik *ICA MAXI ENKÖPING* jag behöver social träning även om jag knappt pratar med någon behöver även ”lilla” jag frisk luft. Och vi behövde i vanlig ordning handla hem lite. Allt från öl korv till mycket annat.

 

 

 

Steg 🦶🚶

 

För att inte detta ska bli lika kort som i måndags även om ”fingrarna värker” detta är dels varför inlägg brukar bli korta jag orkar helt enkelt inte skriva mer… Tyvärr är det en negativ sak med *FINMOTORIK* att jag bara kan skriva med ett finger och det är rakt, normalt använder man flera fingrar och tummarna och skriva med! Något sånt kan jag inte än… Men nu går vi till det huvudsakliga *STEG* idag har jag gått hela 1008 steg inte jätte mycket men vissa dagar är sämre än andra, det är bara något man får respektera. Till våren när solen skiner mer och inte så mycket regn och rusk! Då kommer det bli fler garanterat.

 

 

Sociala medier:
Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Pinterest: Talsvorigheter
Twitter: talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se


 

Mejl för er vid funderingar & annat


  

Söker just nu samarbete med någon bloggare hör av er vid intresse!

 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *