En vanlig måndag

Jag har fått komma ut lite, vänja mig i sociala sammanhang etc. Nu kör vi!

Först var vi till en väldigt återkommande affär ICA MAXI ENKÖPING inte precis första gången. Men då jag har förlorat tal och sånt har det sociala blivit svårt, jag vet inte riktigt hur jag ska vara bland människor… Så därför följer jag dagligen med Mormor för just denna träning är ett sätt att komma tillbaka till en mer fungerande vardag. Och här är dagens bilder vi tar allt i bildväg på engång idag.

 

 

 

Tyvärr var det allt idag så mycket mer finns väl inte? Men på ONSDAG kommer ett nytt inlägg, med lite tur kanske längre.

 

Sociala medier:
Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Pinterest: Talsvorigheter
Twitter: talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se


 

Mejl för er vid funderingar & annat


  

Söker just nu samarbete med någon bloggare hör av er vid intresse!

 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *