sanningen om Vincent

Till att börja med har inget i bilder så blir ett bild löst inlägg idag. Detta är varför jag har tagit avstånd från allt. Och är något konstigt? Vänd er till mig. Så slipper det bli bråk.

Ni som kände mig innan Hjärnskadan vet att jag var överallt och ingenstans. Sen hände något som skulle göra om hela mitt liv. Förlorade finmotorik, tal och balans var inte bra men levde på min BMX innan dels och var väldigt spontan. Nu för tiden är inte saker som innan någonstans och nu varför jag inte är det längre.

Det ni nog förstår är att mycket inte fungerar idag ”för mig” men nu mer om detta? Jag har fått lära mig att leva med att knappt vänner umgås, fått lära mig acceptera att jag missar event. Varför? Jo det med EVENT är för att det är alltid mycket människor och dåligt med sittplatser kan vara Fottbol, konserter, kryssningar och annat. Men är inte helt kry?! Då får man gilla läget… Men blir lite EVENT ändå för mig, mest för att kunna leva ändå. Så som Dreamhack etc, gäller att ta tillbaka lite i taget. Men jag nämde ”vänner umgås knappt längre” inget illa mot någon, respekterar sånt! Men när jag vart sjuk var många stöttande. Idag har inte någon umgåts på månader med mig. Jag köper detta, ”jag skriver aldrig vill du umgås” men är väl upptagen i att fokusera på att tillfrisknande. Jag vet att jag inte är bra att bjuda in men samtidigt är man 2 i en vän relation. Men är nog lika bra att folk håller en distans? Men ville ta upp detta. Jag finns kvar och hoppas distansen FÖRSVINNER i framtiden? Men jag accepterar och tro mig för detta kommer låta sjukt ”är typ tacksam” fel att typ skriva så med. Men samtidigt behöver en människa rehablitera/läka efter något sånt här. Så finns ni kvar i mitt liv efter syns vi då! Ingen nämd och ingen glömd.

Detta var lite om mig kanske lätt bättre i huvudet än text? Varför avstår jag EVENT den korta versionen: jag fokuserar på att läka/bli frisk.

 

Detta kan tolkas fel? Så mycket bättre att lungt skriva med mig messenger/mejl.

 

Sociala medier:
Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Pinterest: Talsvorigheter
Twitter: talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se


 

Mejl för er vid funderingar & annat


  

Söker just nu samarbete med någon bloggare hör av er vid intresse!

 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *