stark kritik mot (Akademiska)

Först vill jag bara förtydliga detta är under en gammal sjukhus vistelse. Och kommer ej då jag själv inte minns vilken avdelning / Personal som gjorde detta fatala misstaget. Nu kör vi!

under 2022 rätta mig ni som har koll? Så fick jag covid-19 I huvudet/hjärnan och vart fort ruskigt dålig fick åka ambulans till Enköping Lassaret och inom någon dag så flyttade ambulans mig till Uppsala Akademiska sjukhuset och där låg jag några månader. Men detta är ett uppvaknande som du som patient inte vill vakna till / har man astma kan detta till och med vara dödligt. På mitt rum fanns en balkong, och den var alltid låst i alla fall för mig som patient men inte för sköterskor/läkare… Mitt i natten kunde dom gå ut där och röka cigaretter (detta avråder jag att göra) och dom var inte jätte bra på att stänga så lukt/rök kom in i rummet något jag aldrig någonsin har berättat då det är allvarligt som sjutton! Tur är väl i det allvarliga att jag inte har astma?!

Detta slog mig nyss, varför har jag aldrig skrivit om detta? Och kan även säga februari är det inte direkt varmt så ni kan nog tänka er själva vilken kyla i rummet under en pågående rökning?

Jag har tyvärr inga bilder från denna avdelning, men ni får lite sjukhus bilder.

 

 

 

Sociala medier:
Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Pinterest: Talsvorigheter
Twitter: talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se


 

Mejl för er vid funderingar & annat


  

Söker just nu samarbete med någon bloggare hör av er vid intresse!

 


Ni kan bli crew i familjen talsvorigheter.se | ni avgör vad det ska kosta (under 18+ krävs målsmans godkännande) ni kan avsluta betalning när ni vill.
Become a patron at Patreon!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *