En ganska chill dag.

Har väl inte super mycket att skriva om och har bara en bild av min dag. Min fotograf eller vad man ska säga? Var trött så ville inte ens påminna där behöver nog det mycket vila. Är ändå ganska nöjd över idag! Men här kommer ett kort inlägg.

Jag sov från 05:00 till typ 13:30 klev upp och var lagom irriterad på allt egentligen. Så behövde lite vila sen framför tvn. Sen åkte vi ut en sväng så jag fick och Mormor lite frisk luft. Behöver man varje dag för att må bra… Vi tog en snabbis inne på Ica Westerlund vi skulle kolla om det fortfarande var bra pris på ”Cola zero” men var bara det på vanlig Cola tyvärr. Men Mormor behövde ha hem lite annat hit. Så vart sånt istället.

 

 

 

Steg 🦶🦶

 

Inte jätte mycket idag att hänga upp i träd men HERE WE GO: 864 st mer blir det tyvärr inte idag. Jag är trött, Mormor är trött. Då får man nöja sig av det lilla. Hoppar även dagens träning då jag inte orkar idag helt enkelt…

 

Sociala medier:
Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Pinterest: Talsvorigheter
Twitter: talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se


 

Mejl för er vid funderingar & annat


  

Söker just nu samarbete med någon bloggare hör av er vid intresse!

 


Ni kan bli crew i familjen talsvorigheter.se | ni avgör vad det ska kosta (under 18+ krävs målsmans godkännande) ni kan avsluta betalning när ni vill.
Become a patron at Patreon!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *