Tillbaka till vardagen!

En vecka har gått sedan senaste inlägget nu. Ni är säkert nyfikna på mitt liv just just nu? Jag var lite upptagen med en nyhet, förra veckan. Mer information kommer närmare då men avslöjas som senast om 22 dagar. Nu till min vardag…

 

först så vaknade jag och ja vad ska man säga? Har inte värdens bästa humör på morgonen eller snarare eftermiddag vaknade väl 13:20 men ni kan exklusivt idag se en bild från en nyvaken Vincent. Detta var vid frukost, det svarta är egentligen frisör skynke. Använts dock i mitt fall som stänkskydd eller droppskydd ja kärt barn har många namn. Jag har i alla fall det för det kan hända att jag spiller ibland. Livet med finmotorik problem kan vara tufft ibland! Nu den exklusiva bilden!

 

 

Sen bärde det av ut på dagens *äventyr* vi tog lite kort här och var eller min lilla personliga fotograf tog kort *Mormor* kortare än min lillasyster brukar jag säga… *intärnt skämt* bara Mormor fattar! Först ”Rusta” inga bilder där. men från ”Ica MAXI Enköping” vart det foto från. Så vi går från detta nu till dagens foton.

 

 

 

Sociala medier:
Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Pinterest: Talsvorigheter
Twitter: talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se


 

Mejl för er vid funderingar & annat


  

Söker just nu samarbete med någon bloggare hör av er vid intresse!

 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *