Min dag såhär långt

Igår fick ni inget inlägg, men fanns verkligen inget content eller något att skriva så beslutade mig att skjuta upp. Men ingen blir väl direkt besviken att inlägget kommer nu? Nu tycker jag att vi startar. 🥳

I morse fick jag en idé, varför inte förbereda ”Mellomyset” idag redan? Men vi kommer till ”Dollarstore” senare tänkte skönt att ha det gjort. Men vi var på ICA Maxi innan. Mormor/jag behövde handla hem lite. Men gick ju bra men ändå inte, folk var överallt! Var nog värsta ruschen? Men nu har gjort det i alla fall. Likadant på Dollarstore även och bra träning även om det är/var jobbigt.

 

 

Och efter Ica eller innan dels bild som kommer är före kan även slänga in en bild när jag lossas sno ”Mormors bil”. Så var vi till ”Dollarstore” men inget i bild väg just där. Men ni vet nog hur Dollarstore ser ut? Men här kommer bilderna!

 

 

 

Tack för idag. Kommer inte på mer? Så idag blir det kort!

 

 

Sociala medier:
Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Pinterest: Talsvorigheter
Twitter: talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se


 

Mejl för er vid funderingar & annat


  

Söker just nu samarbete med någon bloggare hör av er vid intresse!

 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *