Min måndag – so far

inte jätte långt idag, har min träning att utföra så finns inte mycket tid. Men här har ni min dag EJ HJÄRNSKADA IDAG tyvärr så det så ibland…

Min dag började med att kliva upp ur sängen 5 över 1 är en sju sovare jag vet… Sedan fick jag min medicin ”plenadren” ”levaxin” och vänta 30 minuter innan måltid. Sedan vart det lite tv tittande. Sedan vid typ 14:00 så åkte vi ut och handla, fikade & uträttade lite ärenden bra träning för mig med andra ord. Jag behöver ju komma ut och röra på mig. Och för att spara tid och energi till träning. Så kommer alla bilder här! 2 av bilderna var på den kända Enköping gropen.

 

Bildbomb alla de Vinz från Talsvorigheter.se

 

 

 

Sociala medier:
Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Pinterest: Talsvorigheter
Twitter: talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se


 

Mejl för er vid funderingar & annat


  

Söker just nu samarbete med någon bloggare hör av er vid intresse!

 


Ni kan bli crew i familjen talsvorigheter.se | ni avgör vad det ska kosta (under 18+ krävs målsmans godkännande) ni kan avsluta betalning när ni vill.
Become a patron at Patreon!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *