En hel dag i Uppsala

Idag har jag en del att skriva om äventyr i Uppsala med lite hjärnskada som ämne med. Så idag håller jag faktiskt temat lite. Och självklart detta får vi verkligen inte glömma?! Pankis-torsdag. Även steg tar vi idag upp. Och nya tider/dagar för blogg inlägg…

 

Akademiska sjukhuset 🏥

 

Till att börja med. Så vi tar detta i rätt ordning, hälsade på 85c där jag låg sista månaden innan jag fick åka hem. Alltså på ”Akademiska” när jag fick hjärnskada etc medmera. Och några har slutat sedan jag låg inne men några bekanta ansikten kom och hälsade på mig. Vilket är kul var sista gången jag hälsade på så kul för några i alla fall att se mig! För nu säger jag tack och bock 85c för månaden jag fick ligga inne där och vårdades. Nu är det kapitlet helt slut.

 

 

 

 

Tacobar 🌮🌮

 

Nu till lunchen i Uppsala. Vi åt ju lunch i Uppsala på ett av mina favorit ställen… Vi säger Tacobar. Så jäkla gött! Åt en av mina favoriter enchiladas stavningen kan göra att saker ibland ser konstigt ut. Har haft problem med stavningen i hela mitt liv tyvärr. Jag har nog inga bilder på själva maten? Men här kommer lite andra bilder.

 

 

 

 

Samaritehemmet 🏥

 

Och huvud andledning att vi var i Uppsala var för Mormor hade ett läkarbesök i Uppsala och kul för mig att se lite nytt har inte varit just där på Samaritehemmet. Jag vart förvånad dock gick snabbt för Mormor satt och skrev lite av inlägget redan då nere i kafeterian och där fikade vi även innan. Helt plötsligt stod hon framför mig, när jag tittade upp! Har väl inte jätte mycket att skriva om detta? Så ni får bilder från Samaritehemmet här!

 

 

Steg 👟🦶🚶‍➡️

 

Just innan vi går vidare i inlägget så pausar vi här. Till STEG och idag har det säkert blivit en del?! Vi eller snarare jag avslöjar dom nu här: 1716 st som ni nog förstår är det svårt att få typ 2000 – 3000 nu, det är halt/blött/slaskigt. Så till våren kör jag hårt istället! Är nog redo att utöka maxmål från 2000 steg till 3000 steg om dagen. Mer om det då… Sånt tar vi i vår.

 

Pankis-torsdag 🥞

 

Som varje torsdag går vi på våra traditioner, inget undantag idag! Vi åt i vanlig ordning ärtsoppa/Pannkakor. Mitt svar till Mormor slår nog det mesta? ”Skulle jag inte få pannkakor så skulle jag bli galen!” Tycker det stämmer rätt bra? Ingen torsdag utan pannkakor & ärtsoppa. Tyvärr är ju detta inte hjärnskada relaterat. Men en del av min dag. Så vi kör på det med…

 

 

 

dålig sikt hem från Uppsala 🌁

 

När vi skulle åka hem var det inte jätte bra sikt tyvärr. Detta är inte heller super mycket ur ämnet hjärnskada men en del av min dag? Så skriver om detta, gillar man inte just detta? Läs väl inte just detta då? Men otroligt hur dimman kan ligga så tätt knappt så man ser vägen! Jag är föraren, men blir ändå lite orolig. Så mycket mer skriver vi inte om just detta… Vi går till bilderna.

 

 

Lite ändringar i bloggen nu härdan efter kommer inlägg måndag/onsdag/fredag och dessa dagar har jag även träning! Vilket betyder senare inlägg och ibland kortare. Så nästa inlägg kommer i morgon om inte annat sägs.

 

Sociala medier:
Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Pinterest: Talsvorigheter
Twitter: talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se


 

Mejl för er vid funderingar & annat


  

Söker just nu samarbete med någon bloggare hör av er vid intresse!

 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *