Mardröms sprutan & fettisdagen 2024

Detta är också en del av mitt liv ni som följer mig sen länge vet. Men är du ny? Så kan det ibland komma inlägg som dessa. Där ni får lite mer story än just min hjärnskada. Jag väljer att dela med mig utav mycket i mitt liv. Och innan jag vart sjuk i covid-19 *i huvudet* och fick hjärnskada etc. Så hade jag / har *Akromegali*. Det är även fettisdagen 2024, självklart tas även detta upp här?

 

Mardröms sprutan


Och jag går på återbesök för det hos en läkare i Uppsala men idag ska jag ta en spruta eller två om vi ska gå det tydliga spåret? Här är den jag tar var tredje månad: https://www.fass.se/m/produkt/20040607010532/public/tabproduct (öppnas i samma fönster) och här är den andra jag tar, är väl bra att ta två i en smäll? Men här: https://www.fass.se/m/produkt/20131101000034/public/tabproduct (öppnas i detta fönster) den ena just Nebido är väldigt smärtsam då den ges i en period på 2 minuter för den är så tjock ”som sirap” tyvärr måste jag ta dessa ofta Signifor en gång i månaden, Nebido var tredje månad så har det varit ett gäng år nu. Har jag otur så är detta mitt liv? Just Nebido kallar jag för mardröms sprutan. Och just det med att det är tjockt som sirap och ges under två minuter är anledningen till mitt namn.

 

 

 

fettisdagen 2024


fettisdagen 2024, låt er följa med i min fettisdag. Jag som dom flesta tryckte en semla idag? Hör till min vardag lite ej hjärnskada, men en del av mig? Jag har ju hjärnskada? Så det tillhör automatiskt ämnet? Tänker jag tokigt nu? Men i alla fall ni får stå ut idag för tänker skriva om det ändå!

 

 

 

Ätit semla än?

View Results

Loading ... Loading ...

 


Detta är inlägg istället för igår, därför en tisdag nästan inlägg kommer om inget annat sägs, i morgon onsdag.


 

Sociala medier:
Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Pinterest: Talsvorigheter
Twitter: talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se


 

Mejl för er vid funderingar & annat


  

Söker just nu samarbete med någon bloggare hör av er vid intresse!

 


Ni kan bli crew i familjen talsvorigheter.se | ni avgör vad det ska kosta (under 18+ krävs målsmans godkännande) ni kan avsluta betalning när ni vill.
Become a patron at Patreon!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *