Hamburgeriet idag 👑🍔

Inte mycket idag handlar om huvudĂ€mnet hjĂ€rnskada… Men detta Ă€r mitt liv, sĂ„ skriver om detta med! Och sĂ€ger det redan nu sĂ„ jag kommer ihĂ„g trevlig helg nu gĂ„r vi till idag.

Först var vi till ”Ica VALLBY” och hĂ€mtade ut en vinst av en Instagram tĂ€vling. En platta Celsius! Kom ihĂ„g Ă€r 15 Ă„r pĂ„ sĂ„nt! Men vissa butiker sĂ€ljer till 18+ tĂ€nk till innan du konsumerar sĂ„nt! Men hĂ€r kommer bilder.

 

 

 

Nu till ett favorit stĂ€lle, HAMBURGERIET 🍔👑

 

Det var ett tagsen nu, nÄgon vecka sedan. Och jag Àr lite ledsen förövrigt hamburgerkungen har inte varit dÀr dom tvÄ sista gÄngerna men nÀsta gÄng hoppas jag pÄ! Men om vi ska blicka pÄ helheten? Som vanligt mysig stÀmning dÀr. Och kan varmt rekommendera dom! Ni hittar Hamburgeriet i VÀsterÄs i kopparlunden och dom har ju sjÀlvklart en hemsida och den hittar ni hÀr: https://hamburgeriet.nu/ (öppnas i detta fönster) dÀr finns adress, meny, plats & öppettider som sagt hÀlsa pÄ dÀr och avnjut en riktigt go hamburgare. Rekommendera för er som gillar lite hetta Storböendenas storbonde.

 

 

 

Steg 👟👟

 

Ja och steg Àr vÀl nÄgot jag ska skriva om? Ni kanske vill höra lite framsteg/trÀning i alla fall? 1453 st jag har gÄtt en del idag sÄ inte konstigt att det Àr över 1000 st jag glömde eller jag orkade inte skriva det med som en del som Hamburgeriet men ja ni bör ju fÄ veta, har Àven gÄtt lÄnga promenaden inne pÄ EKO sÄ som sagt inte jÀtte förvÄnad? Men nÄgot nytt hÀr, lÄt mig presentera en bild frÄn appen som rÀknar mina steg och i framtiden blir det en pulsklocka/aktivetsarmband som hÄller koll!

 

 

Giveaway/tĂ€vling med Vinziiiz! đŸ˜±đŸ„‡

 

Ja jag orkar inte gÄ igenom allt, det stÄr hÀr under? Men kan sÀga sÄhÀr endast en med och tÀvlar och Àr mindre Àn 24 timmar kvar! Vill du vinna 20 snygga holografiska klistermÀrken med Vinziiiz logo pÄ? DÄ Àr det dags nu!

 

Limited stickers – x20 | Kommer aldrig tryckas igen!

 

Sociala medier:
Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Pinterest: Talsvorigheter
Twitter: talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se


 

Mejl för er vid funderingar & annat


  

Söker just nu samarbete med nÄgon bloggare hör av er vid intresse!

 


LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *