Färdig på rehab I Uppsala för alltid, huvudmål ✅️

I nästan 1 år om inte mer, har jag kämpat och varit ledsen och framförallt jävligt sur i perioder. Men idag är dagen kommen! Idag är jag klar med rehab allt som allt. Nu kommer nästa steg i resan, bygga upp muskler etc göra allt som jag gjorde på rehab men hemma i mitt hem. Talträning, gym/gympa, balans träning & träna upp finmotorik. Nu är det helt mitt ansvar. Men mer straxt. 🤗

 

avslutning på Rehabiliteringsmedicinska Mottagningen 🙏🤩

 

Idag som ni redan har läst? Så var det allra sista besöket på Rehabiliteringsmedicinska Mottagningen i Ultuna Uppsala. Jag har haft träning med logoped, fysoterapeut & arbetsterapeut och även haft något enstaka läkar kontakt där. Idag var det finalen av allt på ren svenska *Fyfan vad jag är bäst!* nu är som sagt hela ansvaret på mig. Men gud vad mycket jag har varit med om där?! Haft 2 besök på en dag ”stress”, till ”logoped som sa falska saker. Vad som är sagt har jag för mig finns i ett tidigare inlägg? Men tåls att upprepas en person vi kan säga ”hen” för att inte avslöja mer eller mindre! Hen sa: Vincent du kommer aldrig kunna prata igen… Veckan efter lätt det så här hen: hade inte kollat tjournalerna ”stavningen”. Att i en vecka utsätta mig för tårar, mardrömmar och ångest är inte okej… Jag har fortfarande minnen av det hemska även om det var för nästan ett år sedan. Men dom andra i teamet ska ha ett sjukt tack ni har hjälpt mig något otroligt på min resa, kommer sakna er! Men med detta vill jag bara säga detta var del 1 i resan och fler blir det. Och ni som följer Talsvorigheter får hänga med. Nu till resten av min torsdag.

 

 

 

Restaurang besök i Uppsala efter Rehabiliteringsmedicinska 😁🍖

 

Vi var som vanligt på restaurang efter Rehabiliteringsmedicinska idag ville jag fira. Och det vart ”fira” vi åt på goa ”Mangal B.B.Q express” efter önskemål från mig, älskar grillat! Jag åt något grillat från grillen, jag och komma ihåg namn är inte min starka sida direkt. Men kan säga, gott var det. Och behövde ju mätta magen med var efter min lunch tid klockan ett. Men dagen är inte slut där. Först bild eller bilder ska kolla dagens content..

 

 

 

Pankis-torsdag 🥞🥞

 

Nu blir ni väl överraskade? Nytt font och grönt dessutom?! Ville skojsa till det lite, kör ju ”Pankis-torsdag torsdag” varje vecka så att det blir något nytt i det tråkiga tänkte jag skadar inte? Men här hemma på min adress ”hemlig” kör vi en tradition, som vi kallar ”Pankis-torsdag” kul va? Varje vecka äter vi ärtsoppa & pannkakor, skulle vara en mardröm att hoppa över det! Men idag var det inte så, här kommer en bild från idag.

 

choklad pudding dagen till ära 🍧👑

 

Även om detta inte är jätte nyttigt är det gott, och idag ska jag fira! Inte varje dag man är klar med rehab. Nu jäklar blir det att njuta vi hörs… 🤩🤗

 

Dagens citat: Min Pappa heter Kalle ”ska jag inte tänka på Pappa?” du skulle vara där på talträning för att förstå! Trevlig dag på er.

 

Giveaway/tävling detta vill ni inte missa! 🤩🤩🥇

 

Limited stickers – x20 | Kommer aldrig tryckas igen!

 

 

Sociala medier:
Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Pinterest: Talsvorigheter
Twitter: talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se


 

Mejl för er vid funderingar & annat


  

Söker just nu samarbete med någon bloggare hör av er vid intresse!

 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *