ute på rull igen

Från sitta stillasittande till detta, följ med för mer i inlägget nu.

Ja var ska man börja? Blivit lite tråkiga dagar av privata andledningar dom som vet Ja dom vet… Vi håller det där?! Men idag kom jag äntligen ut! Och det gjorde jag verkligen, först var vi och sa hejdå till en gammal lägenhet en närstående har flyttat. Sen till EHB = Enköping hyresbostäder men där var det stängt. Efter det Dollarstore Enköping för att handla ny hink etc. Jag är glad bara jag fick komma ut!

 

 

Steg en dag som denna 👟👟

Kan gladeligen skriva 917 st, även om det inte är tusen är jag för jäkla nöjd. När isen helt försvinner, jag är i bättre form & installerat panben av stål. Så kommer det bli minst 2000 steg dagligen! Men idag vart det inte mer. Och så länge jag är nöjd så är det kanon. ✅️

 

Vinziiiz & Talsvorigheter.se reklam 🔥⏳️

 

här kommer en film direkt ifrån Tiktok dock på Vinziiiz som är med på ett hörn på en väldigt unikt giveaway. Här hittar ni den https://gleam.io/PcTAt/limited-stickers-x20-kommer-aldrig-tryckas-igen det är är 20 stycken Vinziiiz stickers med vinziiiz logo i holografisk, *dyrare material* som aldrig kommer göras igen och går inte att köpa!

 

@vinziiiz Min dag i bilder, fått sitta hemma i 2 dagar känns som karantän… Nu jäklar är jag ute på vägarna igen! Detta är dagens händelser. #enköping #capcut #fyp #tiktok #CapCut ♬ Camera Action – MFZ Style

 

Sociala medier:
Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Pinterest: Talsvorigheter
Twitter: talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se


 

Mejl för er vid funderingar & annat


  

Söker just nu samarbete med någon bloggare hör av er vid intresse!

 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *