Får improvisera idag

Har ju ställt in 2 inlägg, sanningen är att jag bara saknat energi och material. Därför får ni detta idag även om det inte är en blogg dag egentligen. Detta kommer nog inte vara särskilt långt. Får hitta min kreativa sida. Då min rara underbara Mormor som normalt tar med mig på äventyr och sånt. Hade lite problem igår med bilen och idag har inte kunnat av privata andledningar. Men nästa inlägg blir nog normalt?

Idag blir det inte ett jätte äventyr med shopping och steg då det är annorlunda till skillnad från en vanlig dag. Men jag väljer ändå att skriva så ni får ett livstecken!

Är väl inte jätte kul såna här dagar, Netflix är ens bästa vän. Men slipper allt skit där ute. Så gäller att se det positiva i det mörka.

 

Har ni några bra serie/film tips på Netflix? Kommentera gärna dom då eller hör av er på något sätt.

View Results

Loading ... Loading ...

 

Men vill ni veta något kul? Har vunnit en platta Celsius är väl 18+ på energidryck? Men vissa butiker säljer till 15 år. Är inte mitt ansvar att säga vad som är rätt egentligen… Men mitt tips var försiktiga med intag av sånt. Tack till ICA VALLBY för vinsten! Här kommer en bild för att vissa min tur.

 

En platta är bekräftat av Ica. 👏🤩🙏

 

Har väl inte super mycket mer att skriva idag? Men glöm inte bort att just nu pågår det en väldigt unik giveaway som jag har tillsammans med Vinziiiz och det är 20 stycken holografisk stickers som inte går att köpa & kommer aldrig tryckas igen heller väldigt limiterade! Tryck med Vinziiiz logo. Så passa på nu! Snart kan det vara försent… https://gleam.io/PcTAt/limited-stickers-x20-kommer-aldrig-tryckas-igen

 

Sociala medier:
Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Pinterest: Talsvorigheter
Twitter: talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se


 

Mejl för er vid funderingar & annat


  

Söker just nu samarbete med någon bloggare hör av er vid intresse!

 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *