Varit på Akademiska & min tränings dag + steg *mer än vanligt*

Idag kommer jag ta upp lite som inte har med min hjärnskada att göra… Jag hoppas detta inte gör något? Har nämligen lite att berätta, vi tar även dagens steg då det är mer än normalt! Kan avslöja såhär mycket, målet på 2000 steg är slaget. Men mer om det och mycket annat nu.

Har varit på Akademiska för uppföljning eller vad vi ska säga? Detta för jag har något mer i kroppen som inte stämmer, har ”Akromegali” och detta bevakas och har en läkare som följer upp detta. Just där var jag idag! Så den personen fick träffa mig och gå igenom lite prover etc. Är inte jätte insatt men borde det, fick höra att något värde eller ja alla värden var bra? Och det är ju super bra! Jag får bland annat sprutorna Signifor/Nebido för att jag har lite problem efter eller kanske ska säga med, Akromegali? Detta för att stabilisera värden i kroppen så som tillväxt hormon till annat. I alla fall var på en avdelning, bilder kommer här.

 

 

Och efter var vi bland annat och åt korv med men det blir det inget skriv om tyvärr. Men var till Stenhagen och handlade på Ica MAXI kul med lite nytt/gammalt var typ där mycket som liten vad jag minns? Större än Enköping så var lite extra kul brukar inte vara i affärer utanför Enköping så ofta. Vi skulle handla till tacos, lite fredags nöje, men så fanns inte Gucamole eller ost dip vi fick åka till Enköping för att handla det, men var slut på på Ica MAXI Enköping med så tredje gången gilt fick det bli så vi körde vidare till Willys Enköping och äntligen hitta vi det vi sökte där med här vart det också bilder i alla fall Ica MAXI Stenhagen och här kommer dom.

 

 

Nu kommer vi till något jäkligt intressant! Inget mindre än dagens steg som faktiskt slog dagens mål.. Btw innan jag glömmer i vår kommer jag nog slå det oftare? Är ju sjukt halt här och där. Men här kommer resultatet av en dag med mig och Mormor i jakten på Gucamole! 2017 st sjukt hur jäkla glad jag blir av detta. 🤘☺️🤩

 

 

Och såklart även dagens träning pass är jag i skrivande stund igång med… Detta med att killar inte kan göra två saker samtidigt är ju dagens stora lögn? Lite armhävningar på knän till annat som klassiska plankan är en del av mitt tränings pass. Gäller att köra på! Ingen minns en lattpöjk! Jag orkar inte lista mitt tränings program har det i huvudet men kan säga såhär 10×3 så 3 reps 10 åt gången. Fyller ben och resten av kroppen så kör igenom allt! Tyvärr ingen bild här eller vänta löser något? Har ju Mormor här! Nu ni, nu har jag en bild och här kommer den!

 

 

Dagens sista i detta inlägg, sparat bästa tills sista stycket i alla fall sista innan sociala medier och är såklart även det godaste, i alla fall i matväg? Nu kommer dagens kladd men sjukt gott var det. Vet inte ens hur jag ska fortsätta inlägget? Men vi åt jäkligt god tacos, har även slängt ihop en pool åt er ni är som vanligt 100% anonyma för varandra. Rösta med hjärtat nu!

 

Tyvärr inga titlar idag men här kommer kanske det längsta inlägget på länge? 🤗

 

 

Vad är er favorit av dessa alternativ?

View Results

Loading ... Loading ...

 

 

Sociala medier:
Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Pinterest: Talsvorigheter
Twitter: talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se


 

Mejl för er vid funderingar & annat


  

Söker just nu samarbete med någon bloggare hör av er vid intresse!

 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *