bättre sent än aldrig

Totalt glömt dagens blogginlägg? Vad ska jag ens skriva om? Struntsamma nu kör en kortis i alla fall.

Framsteg! Det finns inga filmer på det, men en träning övning vete sjutton vad det heter? I alla fall, man har fötterna på marken man ligger ner & man tvingar kroppen upp i luften medan fötter och huvud kvar. Men gjorde lite annorlunda idag, jag tog samtidigt *vartannat ben i luften* och för engång skull orka jag? Tidigare har jag inte orkat?! Tycker själv att det är ett jättebra framsteg. Och mer framsteg kommer även om jag inte kan skriva om dom just nu? För har inte kommit ditt än. Men detta var inte så bara!

 

Steg 🥇🥾

 

Idag har jag ju gjort mer än att bara träna, även om träning är bra? Jag har även varit ute och handlat på Coop och då även såklart samlat in lite steg, så här har ni dagens…… STEG: 683 st steg. Jag är nöjd är så halt just nu, så jag kan inte nå mitt mål på 3000 steg om dagen. För er som missat har en form av hjärnskada så jag orkar inte så mycket just nu, blir bättre och bättre inom sin tid. Gäller att ta lite i taget!

 

OBS bildlöst inlägg idag!

 

Sociala medier:
Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Pinterest: Talsvorigheter
Twitter: talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se


 

Mejl för er vid funderingar & annat


  

Söker just nu samarbete med någon bloggare hör av er vid intresse!

 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *