Klipp dag, ny look!

Jag har väl inte varit värds bäst på att uppdatera här? Det ska det bli ändring på. Nu idag har jag klippt mig. Vi tar mer om det straxt för att fylla ut inlägget.

Nu har jag äntligen klippt mig, det var på tiden. Mitt hår växer som ogräs. När jag låg 3.5 månader på sjukhus, var håret kaos, typ den känslan fick jag nu dom senaste dagarna. Och nu är det gjort! Men inte ska jag dra ut på det. Här kommer före och efter bilder.

 

 

 

Tiktok 🎬

 

Jag har även släppt ny Tiktok. Jag har inte tillgång till min dator just nu. Så kommer åt shortkod eller vad heter? Embed? Struntsamma här är videon. Först kommer bara en förklaring… Jag fick tips av en person att göra armhävning på knä till att börja med för att stärka muskler, så svarade med en video och samtidigt göra det till en del 2 i min lilla PB serie. Känns lite fusk att göra det med knän nere, men känns som vi får fortsätta så? Nytt rekord är 5 med knän nere. Här är länk: https://vm.tiktok.com/ZGehRALwd/ följ & gilla samt kommentera! Så missar ni inget.

 

Mormors nya lägenhet 🤩

 

Och jag hälsar på hos Mormor i hennes lägenhet. Alltid trevligt hon bor ganska högt upp *4 våningen* utan hiss & det är bara bra! För får ju motion träning på köpet då. Man ska se allt som träning, lärde jag mig redan på sjukhuset. Så det är väl träning? Det är lite rörigt dock, nyinflyttad. Men att få komma ut är det viktigaste. Sånt ger mig energi och glädje. Varför jag tar upp detta? Jag fick lite bilder från lägenheten, så varför inte? Kul att ni får hänga med lite i min vardag. Här är i alla fall två bilder, från besöket *har nyckel till Mormor*

 

 

 

Sociala medier:
Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Pinterest: Talsvorigheter
Twitter: talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se


 

Mejl för er vid funderingar & annat


  

Söker just nu samarbete med någon bloggare hör av er vid intresse!

 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *