Framsteg – pepparrotsbadet

Idag är det mycket jag inte trodde var möjligt än? Saker som inte jag trodde i min vildaste fantasi. Men tror Mamma så tror jag. Och det visade sig vara rätt! Nu jäklar åker vi framsteg deluxe…

Tyvärr knappt bilder idag då man inte får fotografera i det badhuset. Men första framsteget är inget mindre än att jag helt själv utan hjälp böt om i herrarnas omklädningsrum. Och duscha etc och sånt själv. Som tur var fanns det duschar med typ dörr, så kunde duscha ostört.

 

VATTENRUTSCHBANA

 

Och efter som detta är ett framsteg för sig själv. Så har jag valt att dela upp det. Men lite typ samma som innan! 👆 jag gjorde det omöjliga. Jag åkte vattenrutschbana och det gick naturligtvis bra också och vilken upplevelse har ju inte åkt sedan innan jag fick covid-19 ”hjärnskadan” men hjärnskadan kom ju som en bieffekt eller vad man ska säga? Vart ju sjuk i covid och senare kom hjärnskadan. Men i alla fall tack för en kul dag Mamma. Också ett framsteg häll på att glömma. Simmade nästan en längd i vanliga simbassängen! Och så mycket fräschare i nya badhuset om man ser tillbaka på gamla i Enköping. Men nu dagens första bild. Eller det är två så bilder.

 

 

 

Systrar-2

 

Efter badandet, så var det dags för lite mer mys med Mor och Son. Vi fikade på inget mindre än ett av mina stammis ställen Systrar-2. Jag tog morotskaka men ägaren eller vi kanske ska säga delägare, vart lite förvånad för ingen kladdkaka idag heller. Annars min favorit, det blir nästa gång! Läser ni det här Systrar-2, så vet ni redan min nästa beställning.. inget mindre än kladdkaka och Cola Zero.

 

 

Allt kul har ett slut, och här bryter vi dagens blogginlägg önskar en fortsatt bra dag! ☺️

 

Sociala medier:
Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Pinterest: Talsvorigheter
Twitter: talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se


 

Mejl för er vid funderingar & annat


  

Söker just nu samarbete med någon bloggare hör av er vid intresse!

 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *