Nytt framsteg

Jag vill börja med att säga att det var ytterst tråkigt igår att det inte fanns någon fantasi eller kreativitet att skriva inlägg om. Är egentligen inte blogg dag idag, men då ni inte fick igår så här har ni! Nu kör vi.

 

Framsteg

Jag har äntligen varit med och lagat mat för första gången sedan hjärnskada ”nudlar förstås” men om vi räknar bort det. Idag hjälpte jag Mamma med maten. Och kul men ansträngande var det, rullade köttbullar ”hemmagjorda” bra finmotorik träning. Ger jag inte upp utan kämpar som sjutton så kommer det tillbaka! Är i alla fall min stora dröm. Saknar gamla Vincent… Men nånstans ska jag ju börja? Och här steks dom.

 

 

 

Steg 👟

Framsteg och mat för all del men vi får inte glömma ni kanske vill ha något mer här? Blir så litet annars? Låt… mig… presentera… inget… mindre… än… dagens… STEG är inget mindre än 508 st är inte mycket just nu, men låt mig berätta. Just nu är det skit halt så för mitt bästa nöjer jag mig så. Bättre än 0 i alla fall.

 

Sociala medier:
Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Pinterest: Talsvorigheter
Twitter: talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se


 

Mejl för er vid funderingar & annat


  

Söker just nu samarbete med någon bloggare hör av er vid intresse!

 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *