En spruta avklarad

Har varit lite jobbigt idag dels för jag somnade fem i morse. Och skulle upp typ 1 på eftermiddagen. Men detta inlägg har inte jätte mycket med hjärnskada och göra. Vet jag ska egentligen hålla mig till temat, men då och då går det inte bara! Men nu till sprutan.

Till att börja med så ger jag er möjlighet att läsa om den. Var ett gäng olika styrkor så vete sjutton, om jag länkar rätt? Men denna https://www.fass.se/m/produkt/20111214000022/public/tabproduct. Jag tar också för ett manligt hormon. För ett x antal år sedan långt innan hjärnskadan fick jag Akromegali så just därför måste jag ta allt sånt i sprutor & tabletter. Svårt att beskriva känslan egentligen när den trycks in? Men ja det gör lite ont. Just detta var dock inte hormoner utan för att häma tillväxt tar något annat för hormoner vid namn Nebido. Länkar nästa månad när det är dags.

 

 

Just Nebido då? Jag tar den var 3dje månad och den är riktigt plågsam så fruktar typ direkt när en är tagen till nästa 3 månaders tid. Det tar typ 2 minuter att spruta in och efter några sekunder bultar det och bränner typ lite. Inte kul alls! Men brukar tänka såhär då, det är för mitt bästa. Så brukar härda ut då.

Sen efter sprutan som förövrigt Capio hjälper mig med. Var jag bland annat till Mormor och jag var bara med som sällskap men i alla fall Mormor skulle fixa med tvätten. Då får man snällt följa med. Men skönt att se lite annat som sagt!

 

Giveaway – 300 kr presentkort på Filmstaden 🥳

 

Digitalt presentkort 300 kr (Filmstaden)

 

Sociala medier:
Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Pinterest: Talsvorigheter
Twitter: talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se


 

Mejl för er vid funderingar & annat


  

Söker just nu samarbete med någon bloggare hör av er vid intresse!

 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *