Min hemlighet / min natt

Finns något som inte alla vet, men några vet… Jag är egentligen en natt människa! I två år typ har jag försökt anpassa min sömn så jag ska vara utvilad och på alerten när hemtjänsten kommer. Men har ibland gått bra men oftast inte. Egentligen ingen hemlighet bara ej skrivit om detta innan.. nu 11 maj ska jag även ut i arbetslivet ”sysselsättning” men vetefan hur jag ska orka det? Somnar typ 8 till 11 på mornar / förmiddag.

Men om vi just blickar på denna natt? Har försökt sova i intervaller på typ 3 timmar åt gången. Men gav upp efter 2 försök! Jag brukar ej skriva om just detta, mest för att föregå med gott exempel! Men just i morse, tog jag en ”Nutrimo PRE-WORKOUT” för att orka. Är trött men kan inte sova. Inget jag rekommenderar denna lilla shot är så stark med koffein så kaffe släng dig i väggen! Och för att tillägga har ADHD men jag körde ändå. Jag har alltså varit vaken nästan ett dygn. Och det märks på kroppen kan jag lungt säga! Rekommenderas inte sömn är så viktigt. Är väl typ en miljon tankar etc, som håller mig vaken.

 

 

Finns en hemlighet som dock ingen vet än! Jag kan prata med mig själv ibland. Jag förstår ändå allt jag säger så blivit så bara? Men bra talträning. Nu precis innan jag började skriva detta inlägg prata jag med mig själv samtidigt som jag spelade Fall-Guys också bra träning att spela så detta ser jag bara som ett stort plus. Men om ska gå tillbaka? Jag pratar som sagt med mig själv! Troligen har det blivit mycket mer efter min ”hjärnskada” och det är som sagt bra. Men ibland kan det bli stelt deluxe, exempel om någon hör mig. Men det har jag inget minne av att det har hänt än? Något annat som är nytt, är att jag kan nicka ”ja” åt mina tankar. Så ser ni mig någon gång nicka till, och inget att svara på bli inte förvånade / chockade.

Men känner lite vi är klara där, hoppas jag inte varit otydlig etc? Isåfall kommentera gärna, så kan ni få ett förtydligande. Tack för mig denna söndag! Hoppas ni haft en bra dag?

 

Giveaway 🥳

Digitalt presentkort 300 kr (Filmstaden)

 

Sociala medier:
Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Pinterest: Talsvorigheter
Twitter: talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se


 

Mejl för er vid funderingar & annat


  

Söker just nu samarbete med någon bloggare hör av er vid intresse!

 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *