Gårdagens inlägg kommer nu

Jag var upptagen så fick prioritera om lite. Men i alla fall var pankis-torsdag och jag åt självklart som varje torsdag pannkakor. Och har även ett framsteg att dela med er!

Jag chansade lite igår för tränade redan, var i rätt sits så tänkte va sjutton jag testar? Jag gjorde inget mindre än 2 armhävningar. Nästa mål är 3 stycken, gäller att ta lite i taget. Och från en till två är bra.

Och var även ute en sväng också dels därför jag inte hade tid. Jag hälsade på kvällskvisten Mormor i hennes nya lägenhet. Och här kommer alla bilder! Tyvärr inget från maten. Finns det fler bilder, kommer dom senare. 🤩📸

 

Giveaway 😱🥳

 

Digitalt presentkort 300 kr (Filmstaden)

 

 

Sociala medier:
Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Pinterest: Talsvorigheter
Twitter: talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se


 

Mejl för er vid funderingar & annat


  

Söker just nu samarbete med någon bloggare hör av er vid intresse!

 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *