Något jag fick veta för ett tagsen

Jag fick höra eller hört många gånger men inte gått in i mitt huvud. Det är lite konstigt för dessa personer betyder så mycket för mig. Arbetsterapeut och sjukgymnast ”heter numera inte så” men jag kommer aldrig ihåg vad nu mera heter. I alla fall dessa personer vi kan kalla dom Felicia och Carl för att inte röja dom. Kom från sjukhuset i Uppsala till Enköping och hem hit utan min vetskap då. Men vart så chockad när det gick upp i mitt huvud. För dom har varit en sådan stor del av mitt liv! Och ska strax berätta vad dom gjorde här.

Nu till varför jag vart så chockad, för det är från sjukhuset och trodde inte dom skulle till Enköping, hem till mig? Mitt ex bodde ju här och kaos var det hemma deluxe? Men dom behöver tydligen göra hembesök innan en patient som var så sjuk kunde skrivas ut. Och det förstår jag! Men att höra det av en helt annan var dock lite konstigt. Dock lägger jag knappt vikt i det. Men kändes ändå värt att ta upp. Men vart väl glad innerst inne, låter lite sjukt att säga. Men tror det var väl behövligt för en annan. Men vill tacka Felicia och Carl för allt såklart inte doms riktiga namn men vill rikta ett stort tack till dessa personer.

 

Jag håller alla anonyma oftast, för det är bäst så!

 

Även om detta inte är framsteg, steg eller min dag är det en del av min historia. Och tack för att ni har läst! Jag bjuder på någon random bild för har inget som passar. 🥰👌

 

Sociala medier:
Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Pinterest: Talsvorigheter
Twitter: talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se


 

Mejl för er vid funderingar & annat


  

Söker just nu samarbete med någon bloggare hör av er vid intresse!

 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *