Tänk efter vad du skriver till någon på internet!

Många av er har säkert sätt? Jag har lite över 2000 visningar, så för vissa är det ingen nyhet för. Men hände något, en person sa ”fan vad rädd jag är för hans röst” eller något i den stilen, och det är väl okej? Men känner innan man skriver sånt, så ta reda på fakta. Nu har personen gjort rätt för sig. Tagit bort dens kommentar. Men i mig gnager det!

Undrar man varför en person låter konstigt / beter sig konstigt, fråga först då! Blir seriöst ledsen av att se den lilla kunskap vissa har? Det är kanske inte så konstigt? Den/dom det är två jag har valt att inrikta mig på var bara två barn under 18 år troligen. Men då är det väl skolans/föräldrar som har ansvar av lärdom? Jag tycker personligen att sociala medier ska ha 15 årsgräns. För då börjar man mogna i alla fall några inte andra. Men det jag vill ha sagt, ta reda på fakta innan man yttrar sig!

 

 

Min Tiktok jag pratar om, hittar ni här under! 🎬

 

@talsvorigheter Lite ord / meningar jag har kommit på. Dom ni såg var från Rehabiliteringsmedicinska! Vill ni se mer sånt här? glöm inte bort att kommentera och gilla då. Alla kommentarer som jag anser stötande tas bort! #tiktok #like #hjärnskada #goals #tiktoks #trendingtiktok #training #trending #fypage ♬ originalljud – talsvorigheter

 

Sociala medier:

Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Pinterest: Talsvorigheter
Twitter: talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se

 

Mejl för er vid funderingar & annat

 

 

Söker just nu samarbete med någon bloggare hör av er vid intresse!

 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *