En dag där typ inget funkar.

Ska vänta till ett klockslag gör det, inget händer! Står en bil i vägen. Då får jag gå i stora snö wallar. En polisbil står i vägen när Mormor ska tanka ”ej hennes fel”. Kommer hem bilen står kvar skapar mer problem. Viktigt för mig att skriva inget är ”Mormors” fel. Så ta mitt inlägg rätt allihopa jag ber!

Hej och välkomna till dagens inlägg. Dagens tema är min dag. Och som ni säkert förstår har den varit skit. Av andra faktorer som ej anhöriga kan styra på. Men i alla fall var först till Dollarstore för att hålla Mormor sällskap i hennes jakt på diskställ. Vi var även till Jysk en sväng. Men utan framgång. Vi gav väl lite upp? Fanns knappt tid. Var redan hungrig! Av tidigare strul.

 

Jag kommer inte på mer att skriva, saknar idéer och kreativitet. 🫣

 

 

Sociala medier:
Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Pinterest: Talsvorigheter
Twitter: talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se


 

Mejl för er vid funderingar & annat


  

Söker just nu samarbete med någon bloggare hör av er vid intresse!

 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *